Efraim Trujillo

Amsterdam Funk Orchestra

Biography

De grootste funkband van Nederland werd opgericht in 2014 door Efraïm Trujillo (musical director) en Matthijs Klinkert (lead alt) en is inmiddels de snelst rijzende ster in de clubs, zowel in het jazz- als het popcircuit.

De band speelt vol overgave klassieke funk en afrofunk, speciaal geschreven en gearrangeerde voor deze band door Efraïm Trujillo. De band kent haar klassiekers en speelt natuurlijk ook stukken van o.a. Fela Kuti. De grote ritmesectie met dubbel uitgevoerde percussie maakt Amsterdam Funk Orchestra een band waarbij je niet kunt blijven zitten!

Optredens met saxofonist Benjamin Herman, zanger Steffen Morrison, zangeres Denise Jannah en gitarist Anton Goudsmit en  vestigen onze naam en live reputatie. Op 14 oktober 2017 is de eerste CD uitgekomen, getiteld PURE FICTION met eigen werk. Deze opnames zijn mogelijk gemaakt door een succesvolle crowdfundingactie bij Voordekunst.

Amsterdam Funk Orchestra is een spectaculaire, feestelijke en vooral ook dansbare band, die elk festival op zijn kop zet!

VIDEO

GALLERY